Aarón Ormaza Vera

Hi, ik ben Aarón!

Ik ben altijd omringd geweest door muziekmaken; als jongste in een gezin van 5 broers, die allemaal muzikanten waren. Ik begon heel jong met piano, dit was het instrument dat mijn moeder had gekozen, en het werd al snel een deel van mij. Toen ik opgroeide, woonde ik elke week concerten bij en hoorde ik bijna altijd het geluid van instrumenten in ons huis. Het was alsof muziek een extra familielid van ons was!

 

Nadat ik mijn hogere opleiding in Ecuador had afgerond, wist ik dat ik mij verder moest vertakken. Ik volgde in de voetsporen van mijn broers en kwam naar Europa om te blijven studeren. Ik was meer dan blij en gelukkig dat ik werd toegelaten tot de pianistenklas van Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam, als een van zijn laatste studenten aan het instituut. Na het afronden van mijn Bachelor bij Jan Wijn, vervolgde ik er mijn studie bij Frank van de Laar. Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor mijn leraren en alles wat ze me hebben geleerd.

Het belangrijkste voor mij in het lesgeven is om te zien dat mijn leerlingen gelukkig zijn! Leer ze hoe ze ontspanning kunnen vinden, onafhankelijk kunnen zijn en kunnen experimenteren; om hen te helpen vinden wat het beste voor hen en hoe hun persoonlijkheid werkt. Ongeacht de behoefte of het doel, ik zal mijn best doen om ze te helpen daar te komen.

Ik kijk er naar uit om samen met jou muziek te maken en plezier te hebben!