Jeugdfonds Sport & Cultuur

De piano is een schitterend instrument. Alle kinderen hebben het recht hun talenten te ontwikkelen.”

Thera Klaassen

header-jcf-2

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is uw kind creatief of heeft het een mooie droom? Maar schrikt u terug voor de kosten?

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaald het lesgeld en / of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van Jeugdzorg Nederland. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind al vaak binnen drie weken op les.*
Wil jee een aanvraag indienen? Download dan alvast deze ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die geleverd kunnen worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

*Mits er lesplaats is in de Pianostudio.

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag:

Thera Klaassen
Zeist

Telefoon   06-10761973
(Wel bellen / geen WhatsApp)
E-mail   info@theraklaassen.nl

of vul het contactformulier in.

Pianostudio Thera Klaassen is cultuuraanbieder binnen het Jeugdfonds Sport & Cultuur

“Alle communicatieve en administratieve activiteiten rondom cultuurfonds-leerlingen worden gratis gedaan, en met heel veel enthousiasme.”

Thera Klaassen