Samen genieten van muziek!

Leerlingen-voorspeelmiddag, Clubhuis Minirecitals & Pianokring, Vlaggetjesweek

Leerlingen-voorspeelmiddag

Tegen het einde van seizoen organiseert de studio de leerlingen-voorspeelmiddag. Leerlingen worden van harte uitgenodigd en aangemoedigd te spelen voor publiek. Iedereen is uitgenodigd: familie, vrienden, klasgenoten, collega’s, kennissen, en muziekliefhebbers. Het is een ontzettend leuke, leerzame en gezellige middag waarop je kan genieten van je eigen muziek en van die van de anderen. Leerlingen die optreden, solo of samen, komen absoluut verder in hun pianistiek. Op vele manieren. Een feestelijke afsluiting van het pianojaar.

De voorspeelmiddag vindt plaats op locatie (een zaal met vleugel).

Clubhuis Minirecitals & Pianokring

In de week voor de kerst- en meivakantie neemt de reguliere pianoles de vorm aan van inspirerende groepslessen, waarbij leerlingen voor elkaar spelen. Een waardevolle extra ervaring in het muziekmaken die gegarandeert een totaal nieuwe en leuke dimensie toevoegt aan de lessen. U krijgt inspiratie van wat anderen doen en ontwikkelt een heel ander oor  voor uw eigen spel.

Elke groepsles wordt een ander muzikaal en pianistisch thema belicht. Deze thema’s maken onderdeel uit van de cursus pianoles.

Kinderen komen bij elkaar in de Clubhuis Minirecital.
Volwassenen komen samen in de Pianokring.

Voor wie dat (nog) een beetje spannend lijkt allemaal:
don’t worry, be happy, make music.

Vlaggetjesweek

De vlaggetjesweek is een lesweek met een feestelijk tintje. De hele studio zal gedecoreerd zijn met vlaggetjes en leerlingen kunnen, als zij dit willen, iedereen uitnodigen in de les. Familie, partner, vrienden, vriendinnen, de buren of je maten van de wielrenclub. Om te horen wat er allemaal wordt gedaan in een les. De gasten doen natuurlijk ook mee: we gaan improviseren. Ervaring is totaal niet nodig. Plezier!

 

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag:

Thera Klaassen
Zeist
telefoon   06-10761973
e-mail   info@theraklaassen.nl

of vul het contactformulier in.